<< Novice

Rezultati šolskega tekmovanja iz znanja kemije

24. 3. 2022

Na šolskem tekmovanju iz znanja kemije, ki je potekalo v ponedeljek, 7. 3. 2022, so si bronasto Preglovo plaketo prislužili naslednji dijaki:

  • 1. letnik: Taja Slapal (1. b),  Karin Forte (1. d), Ažbe Podlipec , Doroteja Porenta, Tilen Ravnikar in Mojca Ivanovič Kopecky (vsi iz 1. e),  Liangying Qiu, Lina Terzič, Inja Debevc, Andraž Šmajdek in Liam Kokalj Kokot (vsi iz 1. f)
  • 2. letnik: Nika Paternoster (2. c),  Ajda Osojnik (2. e), Maša Šijanec, Žiga Ziherl in Žiga Perše (vsi iz 2. f), Nejc Zaletelj, Klemen Matjašec in Jernej Grbec (vsi iz 2. g)
  • 3. letnik: Maša Julija Melinc (3. e), Jan Krumpak, Sara Bricelj, Maks Kupnik, Katja Teja Miklavčič, Anže Čampelj in Maja Krajzel (vsi iz 3. f)
  • 4. letnik: Lina Škoda (4. a)

Državno tekmovanje za srebrne in zlate Preglove plakete bo v soboto, 7. 5. 2022, na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, nanj so se uvrstili: Ažbe Podlipec, Doroteja Porenta in Tilen Ravnikar (vsi iz 1. e), Nika Paternoster (2. c), Maša Šijanec (2. f), Sara Bricelj, Jan Krumpak, Maks Kupnik in Katja Teja Miklavčič (vsi iz 3. f) in Lina Škoda (4. a).

Prejemnikom bronaste Preglove plakete iskreno čestitamo! Dijakom, ki so se uvrstili na državno tekmovanje, pa želimo nadaljnje uspehe.